5 Ekim 2015 Pazartesi

SIKILDIĞINIZDA YAPABİLECEĞİNİZ 6 ŞEY

Merhaba arkadaşlar, bu yazıda size evde boş boş oturduğunuzda, sıkıldığınızda yapabileceğiniz 6 şeyden bahsedeceğim. Zaten kursa gitmiyorsanız, dışarı çıkmıyorsanız büyük ihtimalle sıkılıyorsunuz. Bu yazıyı beğenirseniz +1'lemeyi, istekleriniz içinde yorum yapmayı unutmayın.
Neyse, daha fazla sizi sıkmadan başlayayım.

1) MÜZİK DİNLEYİN
Bence, canımız sıkıldığında yapabileceğimiz en mantıklı şey ilk olarak müzik dinlemek. En sevdiğini şarkıyı aç, eline mikrofonunu (kumanda ya da bi şişe vb. diyorum) kap ve şarkıya eşlik et. Hadi ama! Bundan daha eğlenceli ne olabilir?



2)ARKADAŞLARINIZ BULUŞUN
Bir arkadaşını ara ve onu buluşup buluşamayacağınızı sor!Sen onun evine git, o size gelsin, sinemaya, bowlinge filan gidin. Eğleneceğinize eminim! Birde bunu en iyi arkadaşınla yaparsan demeyin keyfinize!


3)KİTAP OKUYUN
Kitap okumak bence harika bir uğraş! Ama tabi ki sıkıcı kitapları demiyorum. Eğlenceli, komik, romantik gibi kişiliğinize, hoşunuza giden türe göre güzel bir kitap alın. Yanınıza abur-cuburda alırsanız mükemmel olur!

4)BOL BOL DİZİ YA DA FİLM İZLEYİN
Sıkıldığınızda yapabileceğiniz mantıklı şeylerden biri de kesinkle dizi ya da film izlemek. Mısır Kola ikilisi yanına, birde harika bir film eklesek süper olur! Işığı kapat, sevdiğin bütün yiyecekleri yanına al ve filmine/dizine odaklan.

5)YENİ MAKYAJ STİLLERİ DENEYİN
Komik, eğlenceli ya da güzel makyajları yapın  ve selfiler çekinin. O 'mükemmel' selfilerini  Snapchat, İnstagram'a filan at. Atmasanda olur tabi ki! Saçma olsada bunu yaparken çok eğleneceksin.

6)YENİ TARİFLER DENEYİN
İnternete gir, tariflere bak ve dene! Birazcık yorucu olsada yaptığın harika kekleri, yemekleri yerken o kadar çok keyif alacaksın ki! 


Next
This is the most recent post.
Previous
This is the last post.

2 yorum: